Alege un pachet


Acces lectori si parteneri
08-10-2021 11:30

Prevenţie, abordare terapeutică şi comunicare în medicina de familie

Conferinţa ONLINE Medic.ro Ploieşti, 7-8 octombrie 2021Prevenţie, abordare terapeutică şi comunicare în medicina de familie

Conferinţa ONLINE Medic.ro Ploieşti, 7-8 octombrie 2021

Medicina de familie,Pediatrie,Medicina generala,Medicina interna
12 Credite EMC
08-10-2021 11:30
Sesiunea video este disponibila dupa ce va autentificati in cont si daca sunteti inregistrat la eveniment

Creditarea este valabilă doar pentru medicii invitaţi la conferinţă (telefon/e-mail).

Pentru acordarea creditelor EMC vă rugăm să rămâneţi alături de noi minim 75% din durata totală a manifestării.

Pentru a participa la conferinţa Medic.ro este de ajuns să vă logaţi în contul dumneavoastră pe platforma MedicHub cu 5 minute înainte de începerea conferinţei.

ACCES - PLATFORMA MEDICHUB 

  • În cazul în care nu sunteţi înregistrat, vă rugăm să folosiţi butonul "Participă şi tu" pentru a vă înregistra (necesar pentru a vă elibera certificatul de participare)

  • După începerea sesiunii, dacă nu apare imaginea, vă rugăm să daţi ”refresh” paginii (click pe bară pe semnul ↺ sau tastaţi simultan ”SHIFT şi F5”)

  • Prezentarea se lansează în imagine format mic pe centrul ecranului, dar aveţi posibilitatea de a trece pe ecran complet mutând cursorul mouse-ului in colţul din dreapta jos şi selectând pătratul mic din capăt

  • Tot acolo aveţi şi opţiunea de reglaj sunet şi rezoluţie imagine (alegeţi ”Automat” dacă nu sunteţi sigur de viteza internetului). Cu cât este mai mare rezoluţia aleasă, cu atât mai mare trebuie să fie viteza de conexiune. Dacă aveţi o conexiune foarte slabă, puteţi pune pe pauză prezentarea pentru cca 30 de secunde, după care reluaţi şi vizionaţi fără sincope până la finalul sesiunii.

  • În sesiunile de pe platforma Medichub participanţii nu au acces cu microfon, aşa că vă rugăm să adresaţi întrebările dvs în secţiunea Q&A. Pentru acces din ecran complet, daţi click pe tasta ”ESC” din stânga sus, ulterior adresării întrebării putând reveni în formatul ecran complet ( Full screen) din meniul menţionat anterior

  • Certificatul de participare îl veţi găsi in sectiunea "Evenimentele mele" în termen de 30 zile lucrătoare de la terminarea evenimentului.


CONFERINŢA ESTE GRATUITĂ ŞI CREDITATĂ CU 12 CREDITE EMC.

 

SNMF

Creditarea este valabilă doar pentru medicii invitaţi la conferinţă (telefon/e-mail).

Pentru acordarea corectă a creditelor EMC, participarea la conferinţă va fi contorizată. Dacă nu sunteţi prezent on-line, nu veţi beneficia de creditele EMC.

Detalii despre participarea la Conferinţa Medic.ro, puteti obţine la:

  • Telefon: 0758012326 

  • E-mail: evenimente@medichub.ro

Platinum

Gold

Silver

Bronze

Standard

Media

Medicina de familie
Pediatrie
Medicina generala
Medicina interna
08-10-2021 11:30
12 Credite EMC