Alege un pachet


Acces lectori si parteneri
13-10-2021 07:00

PneumoPed TM 2021 & Congresul Naţional de Fibroză Chistică, a III-a Ediţie

PneumoPed TM 2021 & Congresul Naţional de Fibroză Chistică, a III-a EdiţiePneumoPed TM 2021 & Congresul Naţional de Fibroză Chistică, a III-a Ediţie

PneumoPed TM 2021 & Congresul Naţional de Fibroză Chistică, a III-a Ediţie

20 Credite EMC
13-10-2021 07:00
Sesiunea video este disponibila dupa ce va autentificati in cont si daca sunteti inregistrat la eveniment
Liviu Pop

„Repetitio, mater studiorum est”

Dragi colegi şi prieteni din ţară şi de pretudindeni,

Am considerat că şi laitmotiv un vechi dicton latin, arhicunoscut, pentru a puncta bucuria de a ne revedea, chiar şi numai în regim „on line”. Căci repetarea a ceea ce este frumos devine şi benefic pentru fiecare dintre noi.

Vă aşteptăm cu drag!

Partener ştiinţific:
UMFT
         Organizator:
Asoiatie
 

 

 


Asociaţia Naţională Română de Mucoviscidoză
Partener logistic:
MedicHub

Eveniment GRATUIT şi CREDITAT cu 20 EMC.

Pentru acordarea corectă a creditelor EMC, participarea la conferinţă va fi contorizată. Dacă nu sunteţi prezent online, nu veţi beneficia de creditele EMC.

Evenimentul este dedicat profesioniştilor din sănătate, iar accesul se face în baza invitaţiei (prin telefon sau e-mail).

 

ACCES - PLATFORMA MEDICHUB 

  • În cazul în care nu sunteţi înregistrat, vă rugăm să folosiţi butonul "Participă şi tu" pentru a vă înregistra (necesar pentru a vă elibera certificatul de participare)

  • După începerea sesiunii, dacă nu apare imaginea, vă rugăm să daţi ”refresh” paginii (click pe bară pe semnul ↺ sau tastaţi simultan ”SHIFT şi F5”)

  • Prezentarea se lansează în imagine format mic pe centrul ecranului, dar aveţi posibilitatea de a trece pe ecran complet mutând cursorul mouse-ului in colţul din dreapta jos şi selectând pătratul mic din capăt

  • Tot acolo aveţi şi opţiunea de reglaj sunet şi rezoluţie imagine (alegeţi ”Automat” dacă nu sunteţi sigur de viteza internetului). Cu cât este mai mare rezoluţia aleasă, cu atât mai mare trebuie să fie viteza de conexiune. Dacă aveţi o conexiune foarte slabă, puteţi pune pe pauză prezentarea pentru cca 30 de secunde, după care reluaţi şi vizionaţi fără sincope până la finalul sesiunii.

  • În sesiunile de pe platforma Medichub participanţii nu au acces cu microfon, aşa că vă rugăm să adresaţi întrebările dvs în secţiunea Q&A. Pentru acces din ecran complet, daţi click pe tasta ”ESC” din stânga sus, ulterior adresării întrebării putând reveni în formatul ecran complet ( Full screen) din meniul menţionat anterior

  • Certificatul de participare îl veţi găsi in sectiunea "Evenimentele mele" în termen de 30 zile lucrătoare de la terminarea evenimentului.


Detalii despre participarea la eveniment, puteti obţine la:

  • Telefon: 0758012326 

  • E-mail: evenimente@medichub.ro


  • Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participare NU este suficientă pentru primirea diplomei.

  • În cadrul evenimentului vor fi acordate burse constând în taxe de participare la congresele internaţionale: International Congress of Pediatric Pulmonology 2022, King’s London Respiratory Conference 2022, European Respiratory Congress 2022.


Platinum

Silver

Bronze

Standard

13-10-2021 07:00
20 Credite EMC