Alege un pachet
Acces Gratuit
Trebuie sa te autentifici pentru a te inscrie la acest eveniment

Participa Gratuit


Acces lectori si parteneri
3-4 Aprilie 2024

Pediatria din perspectiva multidisciplinarității

Conferință organizată EXCLUSIV ONLINE
12 Credite EMCPediatria din perspectiva multidisciplinarității

Conferință organizată EXCLUSIV ONLINE
12 Credite EMC

12 Credite EMC
3-4 Aprilie 2024
ONLINE
GRATUIT
Sesiunea video este disponibila dupa ce va autentificati in cont si daca sunteti inregistrat la eveniment
Descriere eveniment
Agendă
Comitet științific
Parteneri
 

Pentru îmbunătățirea calității edițiilor viitoare, vă invităm să completați Chestionarul de feedback:

Trimite feedback

 

 

Accesează programul Conferinței Pediatru.ro Oradea în format PDFCONFERINŢA PEDIATRU.RO ORADEA ESTE GRATUITĂ ȘI CREDITATĂ CU 12 EMC

EVENIMENT ORGANIZAT ÎN FORMAT ONLINE

 

Prin Decizia nr. 12, din 18 august 2018, Colegiul Medicilor din România, a stabilit că participarea medicilor la evenimentele creditate EMC să fie raportată utilizând Codul Unic de Identificare al Medicului (CUIM). Dacă nu veți completa CUIM-ul în formular, diploma de participare nu va fi validată de către Colegiu.

Dacă Certificatul Dumneavoastră de Liberă Practică avizat la zi NU conține CUIM, vă rugăm ca în acest câmp să specificați numărul Certificatului de Liberă Practică (îl găsiți sub titlul Certificat de Membru).

Click pe imagine pentru a vedea unde se găsește Codul Unic de Identificare al Medicului pe Certificat
Organizator

logo-mh

Partener ştiinţific 

logo_srp

 

Dragi participanți, 

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm și anul acesta la seria de Conferințe regionale Pediatru.ro, devenite deja tradiție în rândul comunității noastre.

Împreună cu Societatea Română de Pediatrie este o onoare să organizăm pentru dumneavoastră manifestări științifice bazate pe dezvoltarea și perfecționarea profesională a cadrelor medicale, prezentarea soluțiilor practice și cunoasterea progreselor actuale în domeniul pediatriei.

Obiectivul nostru este suținut în fiecare an de lectori renumiţi, specialiști în domeniu, ce vă vor prezenta subiecte variate aparţinând mai multor specialități conexe și vă pot oferi recomandări și răspunsuri la întrebările dumneavoastră.

În scopul susținerii comunității medicale, accesul la conferință este gratuit și creditat. Vă multumim astfel pentru implicarea, dedicarea și empatia pe care le aduceți în viețile noastre.

 

Echipa MedicHub & SRPED


 

Beneficiile participării

Actualități în practica
pediatrică

Abordare multidisciplinară

3_1600

Inovație

4_1601

Profesioniști în domeniul sănătății

 Fiecare eveniment Pediatru.ro este creditat la nivel regional, iar înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea efectivă NU este suficientă pentru primirea certificatului de participare.

 

Acces vizionare conferință:
  • Pentru a putea urmări lucrările conferinței, trebuie doar să vă logați în contul dvs. personal de utilizator din platforma www.medichub.ro. 

  • În cazul în care nu sunteţi înregistrat (ă) la conferință, vă rugăm să folosiţi butonul "Înscrie-te" din partea de sus a paginii. Este necesar să vă logați cu userul și parola dvs. din platforma medichub (pentru a vă elibera certificatul de participare).
  • Pentru participarea la conferință nu sunt necesare alte date suplimentare de acces (link/cod)

Certificatul de participare:
  • Certificatul de participare va fi încărcat în contul dumneavoastră de pe platforma medicub.ro – secțiunea evenimentele mele - în termen de maxim 30 zile lucrătoare de la validarea participării.


IMPORTANT
  • Înscrierea la conferință NU este suficientă pentru a primi certificatul de participare. Prezența la conferință este contorizată, iar certificatul de participare va fi acordat DOAR celor care au fost logați în contul personal și au urmărit minim 75% din programul conferinței.


 Evenimentul se adresează EXCLUSIV profesioniştilor din domeniul medical.
Detalii suplimentare despre participarea la conferință puteți afla contactându-ne la: 
  • E-mail: evenimente@medichub.ro

Partener GOLD

Parteneri SILVER

Partener STANDARD

Parteneri MEDIA

3-4 Aprilie 2024
12 Credite EMC
ONLINE
GRATUIT