Alege un pachet


Acces lectori si parteneri
28-10-2021 09:30

Multidisciplinaritatea în pediatrie

Conferinţa ONLINE Pediatru.ro Constanţa, 28-29 octombrie 2021Multidisciplinaritatea în pediatrie

Conferinţa ONLINE Pediatru.ro Constanţa, 28-29 octombrie 2021

Medicina de familie,Pediatrie
12 Credite EMC
28-10-2021 09:30
Sesiunea video este disponibila dupa ce va autentificati in cont si daca sunteti inregistrat la eveniment

ACCES - PLATFORMA MEDICHUB 

  • Accesul la conferinţă se face cu cel puţin 5 minute înainte de a începe

  • În cazul în care nu sunteţi înregistrat, vă rugăm să folosiţi butonul "Participă şi tu" pentru a vă înregistra (necesar pentru a vă elibera certificatul de participare)

  • După începerea sesiunii, dacă nu apare imaginea, vă rugăm să daţi ”refresh” paginii (click pe bară pe semnul ↺ sau tastaţi simultan ”SHIFT şi F5”)

  • Prezentarea se lansează în imagine format mic pe centrul ecranului, dar aveţi posibilitatea de a trece pe ecran complet mutând cursorul mouse-ului in colţul din dreapta jos şi selectând pătratul mic din capăt

  • Tot acolo aveţi şi opţiunea de reglaj sunet şi rezoluţie imagine (alegeţi ”Automat” dacă nu sunteţi sigur de viteza internetului). Cu cât este mai mare rezoluţia aleasă, cu atât mai mare trebuie să fie viteza de conexiune. Dacă aveţi o conexiune foarte slabă, puteţi pune pe pauză prezentarea pentru cca 30 de secunde, după care reluaţi şi vizionaţi fără sincope până la finalul sesiunii.

  • În sesiunile de pe platforma Medichub participanţii nu au acces cu microfon, aşa că vă rugăm să adresaţi întrebările dvs în secţiunea Q&A. Pentru acces din ecran complet, daţi click pe tasta ”ESC” din stânga sus, ulterior adresării întrebării putând reveni în formatul ecran complet ( Full screen) din meniul menţionat anterior

  • Certificatul de participare îl veţi găsi in sectiunea "Evenimentele mele" în termen de 30 zile lucrătoare de la terminarea evenimentului.EVENIMENTUL ESTE GRATUIT ŞI CREDITAT CU 12 PUNCTE EMC.

Participarea la eveniment este contorizată, pentru acordarea corectă a creditelor EMC. 
Timpul minim de participare pentru a beneficia de creditare este de 5 ore.

În cadrul acestor conferinţe, susţinute de cadre didactice universitare de prestigiu, sunt abordate subiecte de larg interes din patologia copilului şi sunt prezentate noutăţi din domeniul terapeuticii pediatrice.

Programul ştiinţific este organizat în sesiuni pentru mai multe specialităţi, cu lectori dedicaţi:

 
1_1598

Pneumologie pediatrică
şi infecţii ale căilor respiratorii

2_1599

Nutriţia în prevenţia
bolilor copilului mic

3_1600

Asigurarea imunităţii
în creşterea copilului

4_1601

Dermatologie
pediatrică


Detalii despre participarea la Conferinţa Pediatru.ro, puteti obţine la:

  • Telefon: 0758012326 

  • E-mail: evenimente@medichub.ro


tratat_pediatrie_doina_plesca_carusel

„Tratatul de pediatrie”, coordonat de prof. univ. dr. Doina Anca Pleşca şi editat de MedicHub, este disponibil pentru comenzi online. Pentru a intra în posesia lucrării este nevoie de completarea datelor de livrare şi de efectuarea plăţii. Vezi aici ce paşi aveţi de urmat!

„Tratatul de pediatrie”, lansat în cadrul celui de-al XV-lea Congres Naţional de Pediatrie, se află acum la dispoziţia oricărui profesionist din domeniul medical, care doreşte să-l achiziţioneze.

Comandă Tratatul de pediatrie

Platinum

Gold

Silver

Bronze

Standard

Medicina de familie
Pediatrie
28-10-2021 09:30
12 Credite EMC