Alege un pachet


Acces lectori si parteneri
25-03-2022 11:50

Hot Topics in Perinatology

Forum ONLINE Perinatologia, 25-26 Martie 2022Hot Topics in Perinatology

Forum ONLINE Perinatologia, 25-26 Martie 2022

12 Credite EMC
25-03-2022 11:50
ONLINE
Sesiunea video este disponibila dupa ce va autentificati in cont si daca sunteti inregistrat la eveniment

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi la cea de-a V a ediţie a Forumului Perinatologia
Evenimentul se va desfăşura online pe aceasta pagină. 

Acces Forum Perinatologia 

Pentru a putea urmări lucrările conferinţei trebuie doar să vă logaţi în contul de utilizator de pe platforma medichub.ro. 


Acces Platforma MedicHub.ro

 • În cazul în care nu sunteţi înregistrat, vă rugăm să folosiţi butonul "Participă şi tu" pentru a vă înregistra (necesar pentru a vă elibera certificatul de participare)

 • După începerea sesiunii, dacă nu apare imaginea, vă rugăm să daţi ”refresh” paginii (click pe bară pe semnul ↺ sau tastaţi simultan ”SHIFT şi F5”)

 • Prezentarea se lansează în imagine format mic pe centrul ecranului, dar aveţi posibilitatea de a trece pe ecran complet mutând cursorul mouse-ului in colţul din dreapta jos şi selectând pătratul mic din capăt

 • Tot acolo aveţi şi opţiunea de reglaj sunet şi rezoluţie imagine (alegeţi ”Automat” dacă nu sunteţi sigur de viteza internetului). Cu cât este mai mare rezoluţia aleasă, cu atât mai mare trebuie să fie viteza de conexiune. Dacă aveţi o conexiune foarte slabă, puteţi pune pe pauză prezentarea pentru cca 30 de secunde, după care reluaţi şi vizionaţi fără sincope până la finalul sesiunii.

 • În sesiunile de pe platforma Medichub participanţii nu au acces cu microfon, aşa că vă rugăm să adresaţi întrebările dvs în secţiunea Q&A. Pentru acces din ecran complet, daţi click pe tasta ”ESC” din stânga sus, ulterior adresării întrebării putând reveni în formatul ecran complet ( Full screen) din meniul menţionat anterior


Participarea la conferinţă vă oferă un total de 22 puncte EMC (12 puncte EMC pentru participarea la conferinţă plus 10 EMC aferente abonamentului digital la revista Ginecologia.ro - acesta este inclus în taxa de participare)

 


Eveniment organizat de
logo-srmfn
umfcd-logo
logo-mh

                                                             


Eveniment susţinut de
logo-sogr
ginecologia.ro
 

 

  Accesul la conferinţă se va face în baza taxei de participare care include:

 • acces la lucrările conferinţei.
 • certificatul de participare cu 12 credite EMC.
 • abonament la revista Ginecologia.ro creditată cu 10 EMC.

Certificatul de participare:

 • Certificatul de participare va fi încărcat în contul dumneavoastră de pe platforma medicub.ro

 • – secţiunea evenimentele mele - în termen de maxim 30 zile lucrătoare de la finalizarea conferinţei.

 • Înscrierea la conferinţă NU este suficientă pentru a primi certificatul de participare. Prezenţa la conferinţă este contorizată iar certificatul de participare va fi acordat DOAR celor care au fost logaţi în contul personal şi au urmărit programul conferinţei.

 • Pentru eliberarea certificatelor cu credite EMC vă rugăm să completaţi formularul de evaluare disponibil pe această pagină după începerea conferinţei. Detalii suplimentare despre participarea la Conferinţă puteti afla contactându-ne la:
 

 • Telefon: 0758012326 

 • E-mail: evenimente@medichub.ro


Pentru a efectua plata, puteţi folosi următoarele coordonate:

MEDICHUB MEDIA, S.R.L., Green Gate, Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, et. 11, sector 5, cod poştal 050883, Bucureşti, CUI 16136719, J40/2001/2004. Cont RON IBAN: RO 73 RNCB 0617 1405 9512 0003 - BCR, sucursala 13 septembrie

Gold

Silver

Bronze

Standard

25-03-2022 11:50
12 Credite EMC
ONLINE