Alege un pachet


Acces lectori si parteneri
14 Octombrie 2023

Forum Chirurgie Plastică.ro

NEW TRENDS IN POSTMASTECTOMY BREAST RECONSTRUCTION

EVENIMENT HIBRID | 12 CREDITE EMC
Locație: Grand Hotel Phoenicia, BucureștiForum Chirurgie Plastică.ro

NEW TRENDS IN POSTMASTECTOMY BREAST RECONSTRUCTION

EVENIMENT HIBRID | 12 CREDITE EMC
Locație: Grand Hotel Phoenicia, București

12 Credite EMC
14 Octombrie 2023
HIBRID, Grand Hotel Phoenicia, București
300 lei
Sesiunea video este disponibila dupa ce va autentificati in cont si daca sunteti inregistrat la eveniment
Descriere eveniment
Agenda
Comitete
Parteneri
Chestionar feedback

FORUM CHIRURGIA PLASTICĂ.RO SE DESFĂȘOARĂ ÎN FORMAT HIBRID


Câte credite primesc dacă particip la Forum Chirurgia Plastică.ro?
 
logo-mh

 

 

English version

 


Stimați colegi,

Vă invităm cu mare plăcere la evenimentul Forum Chirurgie Plastică.ro ce va avea loc în data de 14 Octombrie 2023 la Hotelul Phoenicia din București.

Manifestarea se va organiza sub patronajul științific al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România, al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București și al Academiei de Științe Medicale din România, în colaborare cu MedicHub.

Suntem deosebit de încântați să anunțăm participarea la eveniment a actualului președinte al Asociației Italiene a Chirurgiei Sânului (ANISC), pionierul mastectomiilor nipple-sparring, Dr. Francesco Caruso, împreună cu echipa sa specializată în reconstrucția mamară oncoplastică.

Astfel, această manifestare științifică oferă participanților oportunitatea de a învăța arta mastectomiei și a reconstrucției sânilor de la cei mai buni experți în domeniu atât din plan național, cât și internațional.

Acest eveniment vă va oferi informații substanțiale despre diferitele abordări ale mastectomiei și reconstrucției mamare cu implanturi poliuretanice sau cu țesut autolog, pornind de la pregătirile preoperatorii și parcurgând toți pașii necesari pentru a oferi pacientelor cel mai bun rezultat estetic cu cea mai mare siguranță oncologică posibilă.

Conferința se adresează atât comunității de Chirurgie Plastică, cât și Chirurgilor Generaliști, Oncoplastici și Medicilor Ginecologi, oferind mediul perfect pentru a conecta și împărtăși cele mai bune practici în abordarea multidisciplinară în chirurgia sânului.

Conferința se va desfășura într-o manieră hibridă, permițând atât participarea on-site, cât și on-line, această ediție propunându-și să se extindă la nivel internațional și să conecteze participanții peste granițe.

Evenimentul de o zi va cuprinde prelegeri științifice, redare video a intervențiilor chirurgicale, mese rotunde cu discuții asupra cazurilor dificile prezentate de invitații speciali și de participanți.

De asemenea, colaborarea cu Disciplina de Anatomie a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, cu sprijinul domnului Profesor Dr. Florin Mihail Filipoiu, oferă șansa primilor 40 de participanți înscriși să beneficieze de un workshop de disecție hands-on pe cadavre proaspăt formolizate ce se va realiza cu două zile înaintea conferinței.

Ne așteptăm la o participare numeroasă și la o experiență deosebită în ceea ce privește învățarea și dezvoltarea competenței profesionale.

Cu respect, Echipa de organizare a Forumului de Chirurgie Plastică.

Conf. dr. Laura Răducu
Prof. dr. Alexandru V. Georgescu
Președinte în exercițiu
Asociația Chirurgilor Plasticieni din România
Prof. dr. Cristian Radu Jecan
Fost Președinte
Asociația Chirurgilor Plasticieni din România

Acces forum:

Vă mulţumim că veţi fi alături de noi la Forumul Chirurgia Plastică.ro 2023

Evenimentul se va desfăşura în format hibrid astfel:

  • Participare Fizică - Forumul Chirurgia Plastică.ro se va desfăsura în format fizic la Phoenicia Grand Hotel - vezi hartă locație cu link mai jos.
  • Participare Online - Forumul Chirurgia Plastică.ro va fi transmis online pe această pagină. Pentru a urmări lucrările conferinţei trebuie doar să vă logaţi în contul de utilizator de pe platforma medichub.ro și să fiți înregistrat la eveniment.

Acces Platformă MedicHub.ro:

În cazul în care nu sunteţi înregistrat, vă rugăm să folosiţi butonul "Inscrie-te" pentru a vă înregistra (necesar pentru a vă elibera certificatul de participare)

După începerea sesiunii, dacă nu apare imaginea, vă rugăm să daţi ”refresh” paginii (click pe bară pe semnul sau tastaţi simultan ”SHIFT şi F5”)

Prezentarea se lansează în imagine format mic pe centrul ecranului, dar aveţi posibilitatea de a trece pe ecran complet mutând cursorul mouse-ului in colţul din dreapta jos şi selectând pătratul mic din capăt

Tot acolo aveţi şi opţiunea de reglaj sunet şi rezoluţie imagine (alegeţi ”Automat” dacă nu sunteţi sigur de viteza internetului). Cu cât este mai mare rezoluţia aleasă, cu atât mai mare trebuie să fie viteza de conexiune. Dacă aveţi o conexiune foarte slabă, puteţi pune pe pauză prezentarea pentru cca 30 de secunde, după care reluaţi şi vizionaţi fără sincope până la finalul sesiunii.

În sesiunile de pe platforma Medichub participanţii nu au acces cu microfon, aşa că vă rugăm să adresaţi întrebările dvs în secţiunea Q&A. Pentru acces din ecran complet, daţi click pe tasta ”ESC” din stânga sus, ulterior adresării întrebării putând reveni în formatul ecran complet (Full screen) din meniul menţionat anterior.

 


Modalități de plată

Pentru a efectua plata taxei de participare sunt disponibile următoarele metode de plată:
  • online cu cardul

  • prin ordin de plată

Dovada plății prin ordin de plată sau mandat poștal se trimite pe adresa de e-mail confirmariplata@medichub.ro


Certificatul de participare
  • Pentru acordarea corectă a creditelor EFC, participarea la conferinţă va fi contorizată. Prezenta trebuie sa acopere 75% din programul Forumului.

  • Certificatul de participare îl veţi găsi in sectiunea "Evenimentele mele" în termen de 30 zile lucrătoare de la terminarea evenimentului.

  • Pentru participarea ON-SITE certificatul cu puncte EMC va fi acordat la finalul evenimentului.

Pentru a efectua plata prin OP, puteţi folosi următoarele coordonate:

MEDICHUB MEDIA, S.R.L., Green Gate, Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, et. 11, sector 5, cod poștal 050883, Bucureşti, CUI RO16136719, J40/2001/2004. Cont RON IBAN: RO 73 RNCB 0617 1405 9512 0003 - BCR, sucursala 13 septembrie.

Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea online/ fizică NU este suficientă pentru primirea certificatului de participare.


Detalii suplimentare despre participarea la Forumul Chirurgia Plastică.ro, puteți afla contactându-ne la:

Locație: Phoenicia Grand Hotel (Str. Căpitan Alexandru Șerbănescu 87) 

Parteneri GOLD

Partener SILVER

Partener BRONZE

Partener STANDARD

14 Octombrie 2023
12 Credite EMC
HIBRID, Grand Hotel Phoenicia, București
300 lei