Alege un pachet


Acces lectori si parteneri
18-11-2021 09:30

Conferinţa Naţională Leaders in Healthcare România

Conferinţa Naţională Leaders in Healthcare România, 18 Noiembrie 2021Conferinţa Naţională Leaders in Healthcare România

Conferinţa Naţională Leaders in Healthcare România, 18 Noiembrie 2021

NECREDITAT
18-11-2021 09:30
ONLINE
Sesiunea video este disponibila dupa ce va autentificati in cont si daca sunteti inregistrat la eveniment


Te invităm la conferinţa naţională "Leaders in Healthcare România"!
 

Singura conferinţă dedicată leadership-ului în domeniul medical din ţara noastră, pe care ne bucurăm să o organizăm împreună cu partenerul nostru – MEDIjobs România!
 

Este evenimentul care te va inspira cu idei de succes pentru viitor şi modalităţi de a fi mai eficient în gestionarea provocărilor cu care toţi ne întâlnim în mod firesc.

Ştim că pentru a fi un bun profesionist nu e suficient doar să cunoşti cele mai eficiente metode de diagnostic şi tratament, ci e important să şi ştii cum să câştigi încrederea şi respectul colegilor, partenerilor şi pacienţilor tăi.

Vom aborda în cadrul conferinţei subiecte arzătoare despre ceea ce înseamnă leadership, susţinute de unii dintre cei mai reputaţi lideri ai momentului în domeniul medical românesc.
 

Te invităm să iei parte la ediţia a doua a conferinţei Leaders in Healthcare România, alături de numeroşi profesionişti implicaţi din domeniul medical, precum şi de personalităţi care pot îmbogăţi experienţa ta prin subiectele abordate şi cunoştinţele impresionante pe care le stăpânesc.

Vei afla cum să răspunzi eficient provocărilor de leadership întâlnite de managerii şi specialiştii din lumea medicală, însă şi cum să devii mai eficient în activităţi de zi cu zi sau să gestionezi mai bine provocările care ar putea apărea în cariera sau în viaţa ta.

Am pregătit prezentări pline de inspiraţie, susţinute de speakeri de renume. Vei recunoaşte persoane implicate în cele mai importante aspecte ale sistemului medical românesc şi vei afla modul lor de gândire şi rezolvare a provocărilor cu care se confruntă de altfel, adevăraţi lideri.

 

Pentru a respecta normele de sănătate şi siguranţă în vigoare, conferinţa ”Leaders in Healthcare România 2021” va avea loc exclusiv online, pe pagina Medichub.
 

 

Profită de oferta Early Bird şi achiziţionează biletul la conferinţă cu doar 50 de lei. Atenţie! Preţul biletelor va creşte pe 28 octombrie!


Taxe de participare:
 

 • Early Bird pana pe 27 Octombrie - 50 RON

 • Standard 28 Octombrie - 7 Noiembrie - 150 RON

 • Last Minute 8 Noiembrie - 18 noiembrie - 200 RON

Taxele de participare sunt valabile pentru acces ALL DAY la conferinţă (în cadrul ambelor sesiuni, pe toată durata zilei).

Evenimentul NU este creditat. SE ELIBEREAZĂ Certificate de Participare.


Modalităţi de plată:

Pentru a efectua plata taxei de participare sunt disponibile metode de plată variate:

 • plata online cu cardul

 • plata prin ordin de plata* (*dacă se achita astfel în ziua evenimentului, este necesar sa ne trimiteţi dovada plăţii pentru acces la conferinţă). 

Pentru a efectua plata, puteţi folosi următoarele coordonate:
MEDICHUB MEDIA, S.R.L., Green Gate, Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, et. 11, sector 5, cod poştal 050883, Bucureşti, CUI 16136719, J40/2001/2004. Cont RON IBAN: RO 73 RNCB 0617 1405 9512 0003 - BCR, sucursala 13 septembrie

Dovada plăţii prin ordin de plată se trimite pe adresa de e-mail confirmariplata@medichub.ro


ACCES - PLATFORMA MEDICHUB 

 • Pentru a avea acces la conferinţă, este necesar să vă autentificaţi cu userul şi parola, în contul dvs. de utilizator.

 • Accesul la Conferinţă se va face cu cel puţin 5 minute înainte de a începe.

 • În cazul în care nu sunteţi înregistrat, vă rugăm să folosiţi butonul ,,Participă şi tu" pentru a vă înregistra. 

 • După începerea sesiunii, dacă nu apare imaginea sau nu aveţi sunet, vă rugăm să daţi ”refresh” paginii (click pe bară pe semnul ↺ sau tastaţi simultan ”SHIFT şi F5”)

 • Prezentarea se lansează în imagine format mic pe centrul ecranului, dar aveţi posibilitatea de a trece pe ecran complet mutând cursorul mouse-ului in colţul din dreapta jos şi selectând pătratul mic din capăt.

 • Tot acolo aveţi şi opţiunea de reglaj sunet şi rezoluţie imagine (alegeţi ,,Automat” dacă nu sunteţi sigur de viteza internetului). Cu cât este mai mare rezoluţia aleasă, cu atât mai mare trebuie să fie viteza de conexiune. Dacă aveţi o conexiune foarte slabă, puteţi pune pe pauză prezentarea pentru cca. 30 de secunde, după care reluaţi şi vizionaţi fără sincope până la finalul sesiunii.

 • În sesiunile de pe platforma Medichub participanţii nu au acces cu microfon, aşa că vă rugăm să adresaţi întrebările dvs în secţiunea Q&A. Pentru acces din ecran complet, daţi click pe tasta ”ESC” din stânga sus, ulterior adresării întrebării putând reveni în formatul ecran complet ( Full screen) din meniul menţionat anterior.

 • SE ELIBEREAZĂ Certificate de Participare, însă evenimentul NU este creditat.

 • NU recomandăm folosirea browserului Internet Explorer.


Detalii despre participarea la eveniment, puteti obţine la:

 • Telefon: 0758012326 

 • E-mail: evenimente@medichub.ro

Silver

Media

18-11-2021 09:30
NECREDITAT
ONLINE