Alege un pachet


Acces lectori si parteneri
12-11-2020 09:00

Bolile tropicale de import si profilaxia calatorului in zone tropicale

Cea de a doua conferinta de Boli Tropicale si Medicina Calatoriei, 11-12 noiembrie 2020Bolile tropicale de import si profilaxia calatorului in zone tropicale

Cea de a doua conferinta de Boli Tropicale si Medicina Calatoriei, 11-12 noiembrie 2020

12 Credite EMC
12-11-2020 09:00
Sesiunea video este disponibila dupa ce va autentificati in cont si daca sunteti inregistrat la eveniment

ACCES - PLATFORMA

  • Accesul la conferinţă se face cu cel puţin 5 minute înainte de a începe

  • Va rugam sa folositi butonul “Participă şi tu” pentru a vă înregistra (necesar pentru a vă elibera certificatul de participare)

  • După începerea sesiunii, dacă nu apare imaginea, vă rugăm să daţi “refresh”/ “reload” paginii (click pe bară pe semnul ↺ sau tastaţi simultan “SHIFT şi F5”)

  • Prezentarea se lansează în imagine format mic pe centrul ecranului, dar aveţi posibilitatea de a trece pe ecran complet mutând cursorul mouse-ului in colţul din dreapta jos şi selectând pătratul mic din capăt

  • Tot acolo aveţi şi opţiunea de reglaj sunet şi rezoluţie imagine (alegeţi “Automat” dacă nu sunteţi sigur de viteza internetului). Cu cât este mai mare rezoluţia aleasă, cu atât mai mare trebuie să fie viteza de conexiune. Dacă aveţi o conexiune foarte slabă, puteţi pune pe pauză prezentarea pentru cca 30 de secunde, după care reluaţi şi vizionaţi fără sincope până la finalul sesiunii.

  • În sesiunile de pe platforma, participanţii nu au acces cu microfon, aşa că vă rugăm să adresaţi întrebările dvs în secţiunea Q&A. Pentru acces din ecran complet, daţi click pe tasta “ESC” din stânga sus, ulterior adresării întrebării putând reveni în formatul ecran complet ( Full screen) din meniul menţionat anterior

  • Certificatul de participare îl veţi găsi in sectiunea "Evenimentele mele" in termen de 30 zile de la terminarea evenimentului.
Cea de a doua conferinta de Boli Tropicale si Medicina Calatoriei

 Avem deosebita placerea de a va invita la cea de a doua Conferinta de Boli Tropicale si Medicina Calatoriei. Evenimentul va avea loc in format webinar, on- line pe platforma Medichub, in perioada 11- 12 nov 2020 si este organizat de catre Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale “Dr. Victor Babes” Bucuresti, sub egida Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti, a Societatii Nationale Romane de Boli Infectioase si a Societatii Romane de Boli Tropicale si Medicina Calatoriei.

Taxele de participare la conferinta:

  • Taxa de participare non-mebri SNRBTMC - 150 lei
  • Taxa de participare pentru membrii SNRBTMC* - 50 lei
Taxa poate fi achitata folosind coordonatele de mai jos: 

ASOCIATIA SOCIETATEA ROMANA DE BOLI TROPICALE SI MEDICINA CALATORIEI
Cod fiscal: 36251453
Cont: RO81BTRLRONCRT0530846801
Banca Transilvania Mihai Bravu

La efectuarea plăţii vă rugăm să adaugaţi  menţiunea – „Taxă conferinţă 2020”
 

Va rugam sa trimiteti dovada platii taxei pe email: diana.tamirjan@yahoo.com 

*Mai multe informatii despre taxa anuala pt membership puteti gasi aici https://medicinacalatoriei.ro/societate/inscriere/
 

Daca sunteti interesati sa participati la acest eveniment, va rugam sa contactati:

Dispciplina de Boli Infectioase II – Spitalul Clinic “Dr. Victor Babes” Bucuresti

Tel/Fax: 0213172720

Persoane de contact:

TAMIRJAN Diana

Tel mobil: 0766588240

 Email: diana.tamirjan@yahoo.com

CAZACU Simona 

Tel mobil: 0720822645

E-mail: simonacazacu@yahoo.com

 

Este posibilă participarea la conferinţă şi fără achitarea taxei, insă certificatul de participare se va acorda doar celor care au efectuat plata.

Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea online NU este suficientă pentru primirea certificatului de participare.
Principal

Standard

12-11-2020 09:00
12 Credite EMC